Huisregels

HUISREGELS PEDIZORG


Vanaf het moment u een afspraak maakt stemt u in met de volgende huisregels:


AFSPRAKEN


Afspraken worden gemaakt tijdens de openingsuren! Dit kan telefonisch of via sms. Aanvragen via andere kanalen worden mogelijk niet gezien/behandeld.


Tijdens werkzaamheden neem ik geen telefoon op, dit omdat die tijd gereserveerd is voor die klant op dat moment. Spreek daarom altijd een bericht in met duidelijk de naam en telefoonnummer of stuur een SMS met contactgegevens. Ik bel u zelf zo snel mogelijk terug.


Als het niet nakomen van afspraken problematisch wordt, dan zullen er geen nieuwe afspraken meer ingeboekt worden.


PLANNING


Kom op tijd. Als je wat later bent, gelieve dan telefonisch te verwittigen.


Het tijdslot wordt speciaal voor jou vrijgehouden. In het geval je te laat bent beoordeel ik als de behandeling nog kan doorgaan.


Gaat de behandeling nog door, dan zal dit binnen de gemaakte tijdslot gebeuren. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel aangerekend.


Als de tijd te kort wordt zal de afspraak geannuleerd worden. De volgende klant mag hier geen hinder van ondervinden.


ANNULEREN


Afspraken worden ten laatste 24 uur op voorhand geannuleerd.


Een annulatie gebeurt telefonisch (ingesproken bericht) of via SMS. Via andere kanalen kan het niet gegarandeerd worden dat het tijdig wordt gezien/behandeld.


Voor een nieuwe afspraak zal de eerst volgende vrij slot gebruikt worden, hou er rekening mee dat door de drukke agenda dit best een aantal weken kan duren.


Voor de opvolging van specifieke zaken kunnen er foto’s genomen worden tijdens de behandeling. Bij het boeken van een afspraak gaat de klant automatisch akkoord dat bepaalde foto’s anoniem kunnen gebruikt worden ter publicatie op website/sociale media. Dit betreft foto’s van resultaten of algemene foto’s die betrekking hebben tot de professionele activiteiten van PediZorg. Wenst men dit niet moet men dit schriftelijk aanvragen om de foto’s te laten verwijderen.